FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand september 2019

Inschrijvingen

Wanneer? 08-09-2019 14u00 - 17u00

De inschrijvingen vinden plaats op 8 september 2019 van 14 tot 17 uur. Kom de sfeer opsnuiven tijdens de animatie, een hapje en een drankje, uniform kopen, je leiding leren kennen, verloren voorwerpen ...

WIE-WAT-WAAR (gewisseld met regenboogspel)

Wanneer? 29-09-2019 14u00 - 17u00

Vandaag laten we het lot beslissen wie welk spelletje waar speelt… een onschuldige hand zal dus bepalen hoe onze namiddag eruit zal zien.