Quinten

Wanneer? 04-04-2021 14u00 - 17u00

Piratenspel

Wanneer? 11-04-2021 14u00 - 17u00

Gaan jullie mee opzoek naar een grote schat waar hopelijk veel leuke dingen in zit zodat we als een echte piraat schatrijk worden? Ben jij ook zo benieuwd wat er in de schat gaat zitten kom zeker af als je het wilt weten.

Club 45 (live stream)

Wanneer? 17-04-2021

Oxospel

Wanneer? 18-04-2021 14u00 - 17u00

Wat, oxospel?” horen we jullie al denken. Als je wil weten wat dit juist inhoudt, kom dan zeker naar de scouts! Hint: Het spelletje oxo bestaat uit een spelbord met 9 vakjes en wordt per 2 gespeeld. Om de beurt mag een speler een o of x op het bord zetten, en wie het vaakst oxo kan vormen, wint. Kom zelf maar ontdekken hoe we daar een spel van gaan maken!

Savannespel

Wanneer? 25-04-2021 14u00 - 17u00

Vandaag activeren we onze verbeelding en trekken we richting de savanne. Niet als toerist om dieren te spotten, maar om er zelf dier te spelen! Iedereen kruipt vandaag in een dierenrol, en probeert te overleven in de wilde natuur. Kom naar de scouts om te zien of het je lukt!

TUTUM © 2021