Bij de kapoenen hebben we een ledenstop. Voor eventuele verdere vragen kan u zich richten tot de groepsleiding op volgend adres groepsleiding@scoutswestmalle.be.

Wat wij vooral proberen bij te brengen aan de jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar is sociaal engagement buiten de schoolse druk.

Daarom gaan we ook gedurende 5-6 dagen op kamp.

Tijdens het jaar plannen we ook hun allereerste weekend waarbij de kinderen 2 nachten blijven slapen.

Kom dus gerust eens langs voor je in te schrijven of gewoon eens enkele weken te proberen.

Eline Van Der Auwera

Activiteiten van de maand maart 2019

Bosspel

Wanneer? 03-03-2019 14u00 - 17u00

Nu wordt het toch wel eens tijd dat we kennis gaan maken met de reusachtige bossen van Westmalle. Hier gaan we vandaag een superleuk spel spelen en uiteraard ook een fantastisch groot kamp bouwen. Begin al maar na te denken wat jouw kamp allemaal moet bevatten.

Kapoenenquiz

Wanneer? 10-03-2019 14u00 - 17u00

Tijd voor de enige echte kapoenquiz! Zet je maar schrap want er zullen wat gekke vragen tussen zitten. Verzin alvast een leuke groepsnaam voor je ploeg en misschien kan je al eens de krant lezen zodat van alles op de hoogte bent.

Geen activiteit

Wanneer? 17-03-2019

Deze namiddag kunnen jullie iets leuks knutselen voor jullie leiding.

Boerenfestijn

Wanneer? 24-03-2019

Reserveren: http://www.boerenfestijn.scoutswestmalle.be

Boerenfestijn

Wanneer? 24-03-2019

Vandaag is de leiding niet te vinden in de scoutslokalen maar wel aan de overkant in de parochiezaal waar ons Boerenfestijn doorgaat. Kom zeker langs om lekker te smullen van een omeletje of een frikadel. Animatie wordt voorzien!

Earth hour

Wanneer? 31-03-2019 14u00 - 17u00

‘Minder is meer’ is het jaarthema van 2018-2019. Dit weekend roept Scouts en Gidsen Vlaanderen iedereen op om creatief om te gaan met dit onderwerp. Daarom spelen we dit weekend een spel met aandacht voor de wereld waarop we leven, net zoals alle andere takken van onze scouts.

Ook thuis kunnen jullie een extraatje doen, zoals vele andere mensen op de wereld: op 30 maart 2019 tussen 20u30 en 21u30 probeert men met zo veel mogelijk mensen van over de hele wereld het licht uit te doen, want dan is het EARTH HOUR. Meer info vinden jullie op deze website: https://www.earthhour.org/

TUTUM © 2019