FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand november 2018

Reisje rond de wereld

Wanneer? 04-11-2018 14u00 - 17u00

Tijdens dit dorpsspel gaan we op wereldreis. Duitsland, Nederland, Luxemburg, Spanje, Italië, Japan, Tsjechië, België, Frankrijk, enzovoort. Hiervoor nemen we geen vliegtuig maar gebruiken we onze eigen voeten! Je komt dus best op schoenen waar je goed mee kan wandelen. Tot dan! Tschüss! See you!

11.11.11.-actie

Wanneer? 10-11-2018

Deze zaterdag is het tijd om ons in te zetten voor het goede doel. We gaan van deur tot deur om te vragen of Westmalle de 11.11.11-organisatie wil steunen. Omdat het laar op het jaar is, kan het al eens kouder worden. Naast je liefste gezichtje is het dus ook belangrijk dat je warme kledij aanhebt en/of meeneemt. Na al die goede daden, krijgt iedereen nog iets lekkers.

Scoutsquiz

Wanneer? 17-11-2018

Zoals elk jaar organiseren wij weer onze jaarlijkse scoutsquiz... voor bollebozen, slimmerikken en enthousiaste teams. Alle mama’s, papa’s, oma’s, buren vrienden,... zijn allemaal welkom om deel te nemen. Er is dit weekend geen activiteit voor de Kapoenen.

Wanneer? 25-11-2018 14u00 - 17u00

Heel heel lang geleden was het allemaal anders. Stap samen met ons in de teletijdmachine en wie weet waar komen we uit. We maken een reis door de tijd en maken kennis met iedereen van vroeger. Heb je leuke verkleedkleren van de ridders of van de Vikings of ben je liever een Romein, dan mag je deze zeker aantrekken!