FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand februari 2019

Levende spelen

Wanneer? 03-02-2019 14u00 - 17u00

Heb je je ooit al eens afgevraagd hoe het zou zijn om levend te schaken, te domino’en,... ?

Kom naar het lokaal en ontdek hoe we dat gaan doen vandaag.

Kookactiviteit

Wanneer? 10-02-2019 14u00 - 17u00

We halen vandaag de kok in ons naar boven, doe dus maar al zeker je kookschort aan. Samen gaan we super lekkere dingen klaarmaken. We gaan het niet allemaal zelf opsmullen want na de activiteit verkopen we onze creaties aan democratische prijzen om onze kapoenenkas wat de spijzen.

District activiteit

Wanneer? 17-02-2019 09u30 - 14u00
Waar? Volgt via mail

Vandaag maken we kennis met alle andere kapoentjes van de andere scouts in de buurt. Samen spelen we een mega tof spelen waar we elkaar wat beter leren kennen. Hopelijk komen er veel kapoentjes zodat Scouts Westmalle is vertegenwoordigd.

Circusspel

Wanneer? 24-02-2019 14u00 - 17u00

Clowns, acrobatenkuren, rode neuzen... Vandaag spelen we een spel in thema van het circus. Wie is onze grootste circusartist? Vergeet zeker niet je ticketje voor het scoutscircus.