FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand december 2019

Knutselen voor de goede Sint en Pieten

Wanneer? 01-12-2019 14u00 - 17u00

Het is weer bijna zover. De Sint zal binnen een paar dagen weer langskomen met allerlei lekkers en cadeautjes. Maar jullie kunnen de Sint en zijn pieten toch niet met lege handen ontvangen? Daarom gaan wij vandaag knutselen voor de Sint en de ieten zodat zij misschien wel een extra chocolaatje achterlaten voor jouw kunstwerk.

Sinterklaas op bezoek

Wanneer? 08-12-2019 10u00 - 12u00

Ein-de-lijk! Vandaag komt Sinterklaas op bezoek bij de scouts. Zijn jullie wel allemaal braaf geweest of zullen er een paar kinderen mee moeten in de zak van zwarte piet?

Kerstspel

Wanneer? 15-12-2019 14u00 - 17u00

Jippie! Het is weer bijna Kerstmis. Daarom gaan wij vandaag een kerstspel spelen. Ben jij benieuwd naar wat dat juist inhoud? Kom dan zeker naar de scouts!

Kerstfeestje

Wanneer? 21-12-2019 18u00 - 20u00

Vandaag gaan we samen met de andere kapoenen een mega vet feestje bouwen. Neem allemaal een cadeautje mee ter waarde van 5 euro maar wel liefst geen snoep. Doe gerust jullie gekste kersttrui aan om helemaal in de kerstsfeer te komen. Wij kijken er alvast heel hard naar uit!

Geen scouts

Wanneer? 29-12-2019

Vandaag is het spijtig genoeg geen scouts. Maar geen nood, in het nieuwe jaar zien we elkaar alweer en gaan we nog heel veel leuke dingen doen. Dus alvast een gelukkig nieuwjaar van de gekste leiding aan onze liefste kapoentjes!