FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand januari 2020

3 koningen

Wanneer? 05-01-2020 10u00 - 12u00

“3 koningen, 3 koningen, geef mij ne nieuwen hoed…” Smeer jullie stem alvast en oefen het liedje al maar onder de douche, in de auto of in je bed want dat ga je nodig hebben vandaag. Jullie mogen jullie altijd verkleden in echte koningen want dan is 3 koningen nog leuker.

Spel met onze jins

Wanneer? 12-01-2020 14u00 - 17u00

Aangezien de leiding volop in de examens zitten zullen wij er vandaag spijtig genoeg niet zijn. :( Maar niet getreurd want de scouts zal wel doorgaan! Vandaag hebben onze fantastische jins namelijk een mega cool spel voor jullie bedacht.

Geen activiteit :(

Wanneer? 19-01-2020

Omdat de leiding nu spijtig genoeg nog steeds heel hard aan het studeren is voor hun examens is het deze week geen scouts.☹ Allemaal een succes kaarsje branden is dus de boodschap!

Scoutmoedig

Wanneer? 26-01-2020 14u00 - 17u00

Jullie zitten wel in de scouts maar zijn jullie ook wel echte scouties? Dat gaan we vandaag testen! Hoe we dat gaan doen? Dat moet je zelf komen ontdekken. Dus kom allemaal scoutmoedig naar de scouts voor heel veel plezier.