FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand februari 2020

Geldactiviteit

Wanneer? 02-02-2020 14u00 - 17u00

Voor al onze te gekke activiteiten hebben we spijtig genoeg ook geld nodig. Dus oefen alvast jullie liefste glimlach want wij gaan vandaag centjes verdienen om nog meer zotte activiteiten te kunnen doen.

Olympische Spelen

Wanneer? 09-02-2020 14u00 - 17u00

Omdat het binnenkort de Olympische Spelen in Tokio zijn willen wij eens kijken of jullie misschien ook wel een plekje verdienen op die Olympische Spelen. Dus warm jullie spieren alvast op want dat zal wel eens nodig kunnen zijn.

Valentijnsspel

Wanneer? 16-02-2020 14u00 - 17u00

Vandaag is de ideale dag om te tonen waar de koppeltjes zitten in de kapoenengroep. Maar omdat we gewoon allemaal van elkaar houden gaan we een spel spelen om dit te vieren.

Carnavalspel

Wanneer? 23-02-2020 14u00 - 17u00

Oh, het is die tijd van het jaar terug. We kunnen ons weer allemaal verkleden want het is carnaval. We verwachten allemaal dat jullie je beste beentje voor zetten om te verkleden en dat we jullie allemaal niet meer herkennen.