Quinten
ReisdoelNieuw zeeland & Bolivia

Activiteiten van de maand december 2020

Wanneer? 06-12-2020 10u00 - 12u00

Jippie, vandaag komt de sint! Maar … zijn jullie wel braaf geweest? Dat komen jullie vandaag te weten! Daarna gaan we ons keihard amuseren met de zwarte pieten!

Gezelschapsspelletjes

Wanneer? 13-12-2020 14u00 - 17u00

Lach je rijk, wie is het?, Jenga … Door het koude weer gaan we vandaag binnen gezelschapspelletjes spelen. Heb je thuis nog een leuk gezelschapspelletje liggen? Neem het dan zeker mee!!

TUTUM © 2021