Quinten

Activiteiten van de maand mei 2021

Leidingswissel

Wanneer? 02-05-2021 14u00 - 17u00

Vandaag worden alle leidingsploegen van onze scouts omgewisseld wat wil zeggen dat jullie deze keer andere leiding hebben die met jullie toffe activiteit gaan doen. Er zullen veel leuke spelletjes aan bod komen op deze namiddag.

Paintball

Wanneer? 16-05-2021 14u00 - 17u00

Deze namiddag gaan we zoals echt paracommando’s Westmalle onveilig maken door te paintballen. Dus zorg dat je zeker een t-shirt aan doet dat vuil mag worden. Veel cooler dan deze activiteit kan het niet worden!!!! (Gooi al te vuile kleren nog niet meteen weg, volgende week kan je deze opnieuw gebruiken)

Waterspelletjes

Wanneer? 23-05-2021 14u00 - 17u00

Hopelijk is het vandaag goed weer want we gaan waterspelletjes spelen! We spelen vandaag allemaal spelletjes waarbij niemand droog gaat blijven, dus zorg zeker voor kleding en schoenen die nat mogen worden. (Tip: gebruik je vuile kleren van vorige week opnieuw.)

TUTUM © 2021