Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

FunctieKajoginneke & Kampplaatsen & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand september 2019

Inschrijvingen

Wanneer? 08-09-2019 14u00 - 17u00

De inschrijvingen vinden plaats op 8 september 2019 van 14 tot 17 uur. Kom de sfeer opsnuiven tijdens de animatie, een hapje en een drankje, uniform kopen, je leiding leren kennen, verloren voorwerpen ...

Startdag

Wanneer? 15-09-2019 14u00 - 17u00

Joepie, het scoutsjaar gaat vanaf vandaag weer van start. Het wordt weer een jaar vol met leuke spelletjes en vandaag beginnen wet met elkaar wat beter te leren kennen. Daar hebben wij anvast zin in. Hopelijk jullie ook. Tot zondag!!

Maffiaspel

Wanneer? 22-09-2019 14u00 - 17u00

Hey jullie mafiabazen hier, vandaag worden julloe toegelaten tot onze geheime maffiabende. We dompelen ons onder in de illigale wereld. Ben jij stoer genoeg om dit aan te kunnen? Kom het bewijzen tijdens het grote maffiaspel;)

Levende spelen

Wanneer? 29-09-2019

Smeer jullie armen en benen al maar in want er is een grooooot probleem. De maffia (van vorige week) is er met ons spelmateriaal vandoor. Voor een echt scoot is dit geen probleem, wij hebben een oplossing. Benieuwd wat deze is? Kom dan zeker kijken.