Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

FunctieKajoginneke & Kampplaatsen & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand november 2019

Bosspel

Wanneer? 03-11-2019 14u00 - 17u00

Geen scoutsjaar zonder een knotsgek bosspel! Daarom trekken we er vandaag op uit naar de wilde bossen van Westmalle. Doe aangepaste kledij aan en we zien jullie om 14h.

11.11.11

Wanneer? 09-11-2019

Deze activiteit is voor sommige van jullie al bekend. Vandaag zamelen we geld in voor het goede doel. Dit wil zeggen dat het geld niet naar de scouts gaat maar naar mensen die het harder nodig hebben. Hopelijk zijn jullie er allemaal. De uren volgen nog via mail.

Quiz Scouts Westmalle

Wanneer? 16-11-2019
Waar? Cultureel Centrum, Westmalle

Quizzers, allesweters en bollebozen,

Op zaterdag 16 november 2019 is het weer tijd voor de jaarlijkse quiz, georganiseerd door Scouts Westmalle. Deze vindt plaats in het Cultureel Centrum van Westmalle, boven de bibliotheek. Je kan je verwachten aan een hapje - drankje - interessante weetjes - troostprijs - ... .

>> Praktisch <<
Wanneer: 16 november 2019
Uur: 19u30 welkom voor een hapje en een drankje - 20u00 aanvang quiz
Waar: Gemeenschapscentrum Westmalle (Sint-Jozeflei 26, boven de bib)
Wie: Quizteams met max 6 personen
Prijs: 15 euro per team (cash bij het binnenkomen of via overschrijving: BE67 8508 4119 2987)

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar quizcomité@scoutswestmalle.be met vermelding van teamnaam en hoe je graag betaalt.

Scoutieve groetjes en een stevige linker,
Het quizcomité

Geen scouts (Quiz)

Wanneer? 17-11-2019

Vandaag is het geen scouts want we hadden gisteren onze jaarlijkse quiz. Met ander woorden geen scouts voor jullie maar voor jullie ouders. Tot volgende week!

Wouterquiz

Wanneer? 24-11-2019 14u00 - 17u00

Omdat jullie ouders vorige week mochten quizzen, is het nu aan jullie! Vandaag gaan we jullie algemene kennis testen. Nu komen we echt te weten wat voor woutervlees we in de kuip hebben. Bereid je maar goed voor!