Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

TotemKeizerkroonblauwe Onvermoeibare Drongo
Malachiet Blauwe berustende Civetkat

Activiteiten van de maand maart 2021

Wat-waar-hoe

Deze zondag wordt volledig door een onschuldige wouterhand bepaald. Zowel de locatie van het spel, als het spel zelf, als de manier waarop we spelen ligt op voorhand niet vast. We zijn zelf benieuwd hoe de namiddag eruit zal zien.

Wanneer? 07-03-2021 14u00 - 17u00

Kolonisten van Catan

De kolonisten van Catan is een gezelschapsspelletje dat jullie wellicht allemaal kennen. Vandaag ontdekken jullie hoe we dat in het echt gaan spelen. Zijn jullie klaar om Westmalle te veroveren?

Wanneer? 14-03-2021 14u00 - 17u00

Boerenfestijn

Wanneer? 21-03-2021

Ook dit jaar organiseren we met de Scouts een boerenfestijn. We hebben het dit jaar helemaal in een coronaproof jasje kunnen steken. We doen een Boerenfestijn ‘hello fresh’. Jullie kunnen een menu bestellen voor woensdag 17 maart en een wij zorgen voor de über verse producten op zondag 21 maart!! Zo kunnen jullie genieten van lekker eten, de boerenfestijn sfeer in huis halen en dat allemaal terwijl jullie ons super hard steunen!!

Inschrijvingslink: https://forms.gle/VHLhSoz7n7eDzHyP6 (Hierin staat de volledige keuzemenu opgelijst).

Meer info via mail of op ons fb evenementje: https://fb.me/e/5fQY1VhTk

Tot binnenkort. 🧑‍🌾 👩‍🌾

Boerenfestijn take-away

Wanneer? 21-03-2021
Waar? Scouts Westmalle

Dit jaar onwille van corona pakken we het iets anders aan. We zullen een boerenfestijn "hello fresh" organiseren. Meer info zal volgen via de site, Facebook, Instagram en e-mail.

Klakken buizen

“Kijk uit! Achter die boom staat iemand van het andere team, als je daar blijft staan zullen ze je raken!” Deze zin zal je vandaag waarschijnlijk wel een paar keer horen. Blijf jij ongedeerd? Of sneuvel jij toch al sneller dan gehoopt?

Wanneer? 28-03-2021 14u00 - 17u00

TUTUM © 2021