Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

FunctieKajoginneke & Kampplaatsen & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand september 2020

Inschrijvingen

Wanneer? 08-09-2020 14u - 16u

Kom tussen 14-16h naar het lokaal en ontdek wie je leiding zijn voor het nieuwe scoutsjaar. Daarna kan je nog genieten van een hapje en een drankje aangebedoden door onze jins. Neem daarom als ouder dus zeker een mondmasker mee zodat dit corona-proof kan verlopen!!

Ontdekkingsreis

Wanneer? 20-09-2020 14u - 17u

Heel de zomer hebbben we hoer ongeduldig op zitten wachten, maar vandaag is het eindelijk zover: het nieuwe scoutsjaar gaat eindelijk weer van start! zijn jullie er net zoals de leiding helemaal klaar voor om dit jaar op ontdekking te gaan? laten we er dan snel invliegen!

zwerfvuilactie

Wanneer? 26-09-2020 10u00 - 14u00

Vandaag trekken we de straten van Westmalle op met heel de scouts, want minder is meer! We gaan het zwerfvuil oprapen zodat Westmalle weer spik en span wordt. Wie van jullie raapt het meeste afval??

Maand kalender