Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

TotemLagunezwarte Openhartige Serval
Lander
TotemMalachiet Blauwe berustende Civetkat
PositiefHarde werker
NegatiefKan niet uit men bed
StudiesIndustriƫl Ingenieur Elektromechanica
Anciënniteit14e jaar
ReisdoelPeru

Activiteiten van de maand oktober 2021

Overgang

Wanneer? 03-10-2021 14u00 - 17u00
Waar? Drieboomkesberg (jeugdverblijf hopper)

Niets creëert een betere band dan de overgang. Vandaag spreken we af aan drieboomkesberg. De ervaren scoutsers onder ons weten al dat je hier best niet je beste kleren aandoet want je kan er wel eens heel vuil van worden.

ruige spelen

Wanneer? 10-10-2021 14u00 - 17u00
Waar? Scouts lokalen

Waar zijn al die stoere boys en girls? Vandaag leven we ons uit op het veld met super ruige en toffe spelen.

Bosspel

Wanneer? 17-10-2021 14u00 - 17u00
Waar? Scouts lokalen

Vandaag trekken we het bos in waar we een leuk spel gaan spelen. We zullen goed kunnen ravotten en met elkaar spelen in het bos.

Na deze activiteit vindt ook onze eerste speculaasverkoop van 16u45 - 17u30 plaats aan het lokaal. Bestellen kan op: https://forms.gle/icCJojNP4KK24iyHA

Woudloperskeuken

Wanneer? 24-10-2021 10u00 - 13u00
Waar? drieboomkesberg (jeugdverblijf hopper)

We zitten vandaag in 3 boompjes berg waar de leiding jullie om 10u in de voormiddag verwachten. Jullie moeten voorgemaakte croques-monsieurs meepakken die we dan samen zullen bakken in het vuur. De activiteit duurt tot 13u.

groepsweekend

Wanneer? 29-10-2021 20u30 - 31-10-2021 12u00
Waar? Hoge Rielen (de parking waar we afspreken wordt via mail bekend gemaakt)

Het is weer tijd voor het leukste weekend van het jaar, we gaan op scoutsweekend!!! Verdere informatie volgt nog via mail en kan je vinden vooraan bij belangrijke data.

TUTUM © 2021