Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

TotemKeizerkroonblauwe Onvermoeibare Drongo

woudloperskeuken + overgang

Wanneer? 04-10-2020 11u00 - 17u00
Waar? Drieboomkensberg

We beginnen onze zondag iets vroeger dan normaal, we gaan kokerellen. We maken ons eigen vuur en voorzien het middageten samen. Neem dus iets mee dat je op het vuur kan leggen, we denken bijvoorbeeld aan een banaan in aluminiumfolie, een boterham met hesp en kaas,... Rond 14 uur gaan we over naar de overgang. Een echte teambuilding zal ervoor zorgen dat jullie officieel over kunnen naar volgend scoutsjaar! Let's do this!!! ( Trek kleren aan die VUIL mogen worden)

Mexico

Wanneer? 11-10-2020 14u00 - 17u00

Vandaag reizen we naar het verre Mexico. Dit land staat bekend om zijn rijke smokkelaars. Jullie kunnen 1 van hen worden, door zoveel mogelijk te smokkelen. Maar blijf zeker uit de handen van de politie.

Schotland

Wanneer? 18-10-2020 14u00 - 17u00

Vandaag reizen we naar Schotland om deel te nemen aan de Highland games. Zo gaan we te weten komen wie de sterkste, meest behendige en de meest volhardende wouter is! In kilt komen is niet verplicht, maar zeker ook niet verboden.

Spaghettislag jins scouts westmalle

Wanneer? 24-10-2020 15u30 - 17u30
Waar? Scouts Westmalle

Beste leden, ouders en sympathisanten

Wij, Jins van scouts Westmalle, organiseren een take away spaghettislag!!! Heb jij zin in een overheerlijke door ons gemaakte (vegetarische) spaghetti bolognaise kom dan zeker spaghettisaus op zaterdag 24 oktober afhalen aan ons lokaal.

U kan kiezen tussen onderstaande opties. Ook aan de vegetariërs en kindjes werd gedacht.
De saus kan opgehaald worden tussen 15u30 en 17u30. Gelieve uw eigen plastic pot mee te nemen.
🍝 Spaghetti bolognaise €6
🍝 Vegetarische spaghetti bolognaise €6
🍝 Kinderportie €4

We houden ons uiteraard aan alle corona maatregelen van dat moment, zoals 1,5m afstand, mondmasker, ontsmettingsplaatsen…

Reserveren is verplicht en kan via volgende link!

Als je komt krijg je niet alleen lekkerspaghettisaus maar je steunt ons ook. Met deze opbrengst kunnen wij een onvergetelijk buitenlandskamp beleven deze zomer.

Hopelijk tot dan!
Stevige elleboog
De Jins

Vetbollenverkoop

Wanneer? 25-10-2020 14u00 - 17u00

Zorg jij mee voor de vogeltjes en je conditie, 't zal wel zijn! Kom dan vliegensvlug naar het lokaal.

groepsweekend: safari

Wanneer? 30-10-2020 20u30 - 01-11-2020 11u00
Waar? Hoge Rielen

Joepie, we gaan op weekend met z'n allen! Een heel weekend non-stop ravotten, wat is er nu leuker dan dat? De leiding heeft er alvast heel veel zin in en hoopt dat jullie allemaal mee gaan.

Meer info via mail en in het kajoginneke.

Maand kalender