Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

FunctieKajoginneke & Kampplaatsen & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand februari 2020

Laddercompetitie

Wanneer? 02-02-2020 14u00 - 17u00

Welke wouter is het slimst? Wie is het sterkst, of het orgineelst? Wie gaat de uitdaging aan? Welke wouter beëindigt boven aan de lader? Wij zijn alvast heel benieuwd...

Gesplitst

Wanneer? 09-02-2020 14u00 - 17u00

Vandaag worden jullie gesplitst, hopelijk heb je je beste vriendje niet gemist. Wie van jullie heeft het sterkte team? Kom snel naar de scouts en je zult het zien.

1 tegen allen

Wanneer? 16-02-2020 14u00 - 14u00

Vandaag nemen jullie het op tegen jullie leiding. Kom dus zeker naar de scouts om je mede wouters te helpen al de opodrachten tot een goed einde te brengen, en wie weet gaan jullie wel met de roem naar huis.

Geldactiviteit

Wanneer? 23-02-2020 14u00 - 17u00

Om nog veel leuke en waanzinnige activiteiten te kunnen doen dit scoutsjaar en om op wouterweekend te kunnen gaan kunnen we altijd nog wel wat centjes gebruiken. Daarom doen we nog eens een geld-activitiet. We hopen op een grote opkomst, hopelijk tot dan!