Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

JEROEN GOORDEN
TotemDryocampa-oranje Schalkse Kwikstaart
StudiesLO & bewegingsrecreatie
THOMAS VAN GULCK
TotemMatricariabruine scherpzinnige snoek
StudiesBurgerlijk ingeniuer
HYLKE EILERS
TotemDageraadrode vurige koi
StudiesCriminologische wetenschappen
WARD DEPOORTER
TotemSialiawitte Pientere Bever
StudiesLucht & ruimtevaartingenieur

Activiteiten van de maand oktober 2022

Paralympische spelen

Wanneer? 09-10-2022 14u - 17u

We kennen jullie als een stel sportieve jongens en meisjes, maar wie kroont zich tot de sportiefste wouter met een handicap opgelegd? Vandaag testen we het uit tijdens onze Paralympische spelen. Smeer die kuiten al maar in, want het wordt vandaag een uitputtende activiteit!

Geldactiviteit

Wanneer? 16-10-2022 14u - 17u

Haal jullie gladde verkooppraatjes en schattige puppy-oogjes van onder het stof, want vandaag trekken we de straten van Westmalle in om de mensen allerlei spullen aan te smeren. IT’S MONEY TIME !!!

Ruige spelen

Wanneer? 23-10-2022 14u - 17u

Waar denken jullie aan als jullie aan de scouts denken? Wij denken dan aan RAVOTTEN! Wie is de beste ravotter/ravotster van heel het kabouter (-en welpen) bos? Kom het vandaag te weten tijdens de ruigste spelletjes!

Groepsweekend

Wanneer? 28-10-2022 - 30-10-2022 12u00

• Locatie: Hoge Rielen: Ossengoor, Kasterlee (uitrijden tot Parking Oost)
  • Weekend van vrijdag 28/10 t.e.m. zondag 30/10 (verdere info volgt nog)
  • Kostprijs: €45
  • Meenemen: dekbedovertrek, hoofdkussen, slaapzak, knuffel, kledij en schoeisel aangepast aan het weer en je goed humeur.
  • Wat moet je dus niet meenemen, omdat het aanwezig is: bord, beker, bestek, luchtmatras (er zijn bedden).
  • Probeer bagage mee te nemen die je gemakkelijk kan vervoeren (bv. trekkersrugzak of wieltjes), we moeten nog een eindje wandelen met onze bagage.

Groepsweekend

Wanneer? 28-10-2022 - 30-10-2022

Dit weekend trekken we met de hele scouts naar de hoge rielen voor het jaarlijkse groepsweekend! Hopelijk ben je er klaar voor, want dit wordt een van de leukste weekends van het scoutsjaar! Meer info vooraan bij belangrijke data en via mail.

Maand kalender

TUTUM © 2022