Welkom op onze Jonggiver pagina!

Ben jij 12 of 13 jaar (1ste en 2de middelbaar) en heb jij zin in een geweldig avontuur? Dan ben jij op de juiste plek! De jonggivers zetten de eerste stappen richting zelfstandigheid en onafhankelijkheid en leren hun plan te trekken.

Daarom nemen wij hen ook 10 dagen mee op kamp, waar ze onder meer op 2-daagse trektocht gaan en sommigen hun totem al kunnen halen!

Als je meer info wenst, kan je ons bereiken op jonggivers@scoutswestmalle.be

Charlotte

Activiteiten van de maand november 2019

ruige spelen

Wanneer? 03-11-2019 14u00 - 17u00

Klaar om te tonen wat jullie in huis hebben? Want we gaan op zoek naar de meeste ruige jonggiver de jonggivers. Doe dus zeker kleren aan die vuil mogen worden.

11.11.11

Wanneer? 09-11-2019 14u00 - 17u00

Kijken jullie ook al uit naar die heerlijke wafels? Maar voor wat, hoort wat! Vandaag zamelen we centjes in voor de actie11.11.11, want iedereen verdient het om waardig te kunnen leven en daarom helpen wij dit goede doel graag!

Quiz (vrij)

Wanneer? 16-11-2019

Zijn jullie slimmer dan de mama's en de papa's, kom het bewijzen! Daag jullie ouders uit op onze jaarlijkse scoutsquiz! Zondag is het helaas geen scouts.

Quiz Scouts Westmalle

Wanneer? 16-11-2019
Waar? Cultureel Centrum, Westmalle

Quizzers, allesweters en bollebozen,

Op zaterdag 16 november 2019 is het weer tijd voor de jaarlijkse quiz, georganiseerd door Scouts Westmalle. Deze vindt plaats in het Cultureel Centrum van Westmalle, boven de bibliotheek. Je kan je verwachten aan een hapje - drankje - interessante weetjes - troostprijs - ... .

>> Praktisch <<
Wanneer: 16 november 2019
Uur: 19u30 welkom voor een hapje en een drankje - 20u00 aanvang quiz
Waar: Gemeenschapscentrum Westmalle (Sint-Jozeflei 26, boven de bib)
Wie: Quizteams met max 6 personen
Prijs: 15 euro per team (cash bij het binnenkomen of via overschrijving: BE67 8508 4119 2987)

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar quizcomité@scoutswestmalle.be met vermelding van teamnaam en hoe je graag betaalt.

Scoutieve groetjes en een stevige linker,
Het quizcomité

stadspel (zaterdag)

Wanneer? 23-11-2019

Hema, Zara, Kruidvat en JBCvinden we allemaal terug in ons mooie antwerpen, maar we gaan niet shoppen,Nee! We gaan het stad op zijn kop zetten hehe. :) Uren volgen nog via mail.

schaatsen (zaterdag)

Wanneer? 30-11-2019

Vergeet zeker geen hansdschoenen, en eventueel een Buzzypas. Meer info volgt via mail.