Welkom op onze Jonggiver pagina!

Ben jij 12 of 13 jaar (1ste en 2de middelbaar) en heb jij zin in een geweldig avontuur? Dan ben jij op de juiste plek! De jonggivers zetten de eerste stappen richting zelfstandigheid en onafhankelijkheid en leren hun plan te trekken.

Daarom nemen wij hen ook 10 dagen mee op kamp, waar ze onder meer op 2-daagse trektocht gaan en sommigen hun totem al kunnen halen!

Als je meer info wenst, kan je ons bereiken op jonggivers@scoutswestmalle.be

Jonas
TotemMagmafjordgele wervelende Nachtaap
PositiefHarde werker
NegatiefRommelig
Werkklusjesman
Top activiteitDrugsspel
ReisdoelAustraliƫ
Michiel
TotemHibiscusgele Trotse Bunzing
Positiefdoorzettingsvermogen
Negatiefmoodswings
Werktuinaanleg en onderhoud in abdij trappisten
Top activiteitkamp
ReisdoelAustraliƫ
Nette
TotemLumia-oranje Spitse Wasbeer
Positiefenthousiast
Negatiefte veel tegelijk willen doen
StudiesGeneeskunde
ReisdoelBraziliƫ/ Nieuw-Zeeland

Activiteiten van de maand maart 2021

Vertel-dit-niet-thuis spel

Wanneer? 07-03-2021 14u00 - 17u00

Vandaag is het weer één van die kei coole activiteiten waarbij je niet alle details door moet vertellen aan je ouders ;)

Wegens corona nog enkele opmerkingen: We spreken af aan Torenhof, eigen drinken meenemen, vieruurtje krijgen jullie van ons! Mondmasker verplicht!

Leukste activiteit van alle takken

Wanneer? 14-03-2021 14u00 - 17u00

Vandaag gaan we zoals steeds een activiteit spelen die veeeeel leuker gaat zijn dan alle andere takken!! Maar dat is geen uitzondering bij ons he ;)

Boerenfestijn

Wanneer? 21-03-2021

Ook dit jaar organiseren we met de Scouts een boerenfestijn. We hebben het dit jaar helemaal in een coronaproof jasje kunnen steken. We doen een Boerenfestijn ‘hello fresh’. Jullie kunnen een menu bestellen voor woensdag 17 maart en een wij zorgen voor de über verse producten op zondag 21 maart!! Zo kunnen jullie genieten van lekker eten, de boerenfestijn sfeer in huis halen en dat allemaal terwijl jullie ons super hard steunen!!

Inschrijvingslink: https://forms.gle/VHLhSoz7n7eDzHyP6 (Hierin staat de volledige keuzemenu opgelijst).

Meer info via mail of op ons fb evenementje: https://fb.me/e/5fQY1VhTk

Tot binnenkort. 🧑‍🌾 👩‍🌾

Boerenfestijn take-away

Wanneer? 21-03-2021
Waar? Scouts Westmalle

Dit jaar onwille van corona pakken we het iets anders aan. We zullen een boerenfestijn "hello fresh" organiseren. Meer info zal volgen via de site, Facebook, Instagram en e-mail.

Een cool, cool, supercool spel

Wanneer? 28-03-2021 14u00 - 17u00

We spelen het cool, cool, supercool spel! En we spelen dit met de coolste leden en coolste leiding van scouts Westmalle... en dat zijn de jonggivers natuurlijk ;)

TUTUM © 2021