Welkom op onze Jonggiver pagina!

Ben jij 12 of 13 jaar (1ste en 2de middelbaar) en heb jij zin in een geweldig avontuur? Dan ben jij op de juiste plek! De jonggivers zetten de eerste stappen richting zelfstandigheid en onafhankelijkheid en leren hun plan te trekken.

Daarom nemen wij hen ook 10 dagen mee op kamp, waar ze onder meer op 2-daagse trektocht gaan en sommigen hun totem al kunnen halen!

Als je meer info wenst, kan je ons bereiken op jonggivers@scoutswestmalle.be

Charlotte

Activiteiten van de maand januari 2019

SNEEUWSPELLETJES

Wanneer? 13-01-2019 14u00 - 17u00

De temperatuur is stevig gedaald en we zitten midden in de winter. Hopelijk ligt er buiten een mooi wit tapijt waarin we urenlang kunnen spelen en ravotten. Kleedt je dus zeker warm aan en vergeet geen muts, sjaal & handschoenen. PS: Als er geen sneeuw ligt, breng dan zelf wat mee ;)

VERRASSINGSACTIVITEIT

Wanneer? 20-01-2019 14u00 - 17u00

Spannend, spannend, spannend! Wij weten dat jonggivers curieuzeneuze mosterdpotten zijn, daarom dat we voor jullie een verrassing in petto hebben? Wil jij weten wat we voor jullie hebben bekokstoofd, kom dan vandaag zeker naar de scouts!

BOSSPEL

Wanneer? 27-01-2019 14u00 - 17u00

Vandaag maken we de bossen van Westmalle onveilig, want het is nog eens tijd voor een rasechte scoutsactiviteit, namelijk een bosspel! Trek dus je stevige stapschoenen of rubberen laarzen aan, want het kan wel eensdrassig en vettig zijn in het bos.