Welkom op onze Jonggiver pagina!

Voor jongens en meisjes van 11 tot 14 jaar (6de leerjaar, 1ste en 2de middelbaar)

Ben jij tussen 11 en 14 jaar en heb jij zin in een geweldig avontuur? Dan ben jij op de juiste plek! De jonggivers zetten de eerste stappen richting zelfstandigheid en onafhankelijkheid en leren hun plan te trekken.

Daarom nemen wij hen ook 10 dagen mee op kamp, waar ze onder meer op 2-daagse trektocht gaan en sommigen hun totem al kunnen halen!

Als je meer info wenst, kan je ons bereiken op jonggivers@scoutswestmalle.be

Lise Beyens
FunctieKajogijinneke
Tel./gsm0479 50 81 71
TotemKersenbloesemoranje Olijk Roodborstje
PositiefGoedgeluimd
StudiesPolitieke wetenschappen
LievelingsetenMacaroni met kaas en hesp
Top activiteitRechtdoortocht
ReisdoelAustralië
IdoolSasha Mathieu

Activiteiten van de maand mei 2019

DAGUITSTAP (uren volgen via mail)

Wanneer? 12-05-2019

We ruilen onze vertrouwde scoutslokalen vandaag in voor een nieuwe omgeving, want we gaan op daguitstap! Naar waar we trekken, blijft nog eventjes een kleine verrassing... Meer informatie over de uren, de locatie en het vervoer volgt snel via mail.

ZWEMMEN (uren volgen via mail)

Wanneer? 19-05-2019

“Bijven zwemmen, blijven zwemmen, blijven zwemmen!” Lezen jullie dit ook automatisch met het stemmetje van Dory uit Finding Nemo? Wel, vandaag is het exact dat wat we gaan doen, namelijk zwemmen in zwembad “Het Netepark” in Herentals. Meer informatie over de uren volgt snel via mail.

SLOTACTIVITEIT

Wanneer? 25-05-2019 14u00 - 17u00

Tijd voor de laatste activiteit van het jaar… Hopelijk schijnt het zonnetje goed en kunnen we nog een laatste keer genieten van echte scoutsklassiekers voor we in juli op kamp vertrekken. Doe ook je zwemkledij onderaan, want er durven wel eens wat waterballonnen rondvliegen!

TUTUM © 2019