Welkom op onze Jonggiver pagina!

Ben jij 12 of 13 jaar (1ste en 2de middelbaar) en heb jij zin in een geweldig avontuur? Dan ben jij op de juiste plek! De jonggivers zetten de eerste stappen richting zelfstandigheid en onafhankelijkheid en leren hun plan te trekken.

Daarom nemen wij hen ook 10 dagen mee op kamp, waar ze onder meer op 2-daagse trektocht gaan en sommigen hun totem al kunnen halen!

Als je meer info wenst, kan je ons bereiken op jonggivers@scoutswestmalle.be

Charlotte

Activiteiten van de maand december 2019

Sint

Wanneer? 08-12-2019 10u00 - 12u00

De sint komt vandaag naar onze lokalen! Helemaal vanuit Spanje, speciaal om die stoute jonggivers is goe aan hun oren te trekken! Wie gaat er mee in de zak van Zwarte Piet en wie krijgt een lekker zakje snoepgoed.

avondactiviteit (zaterdag)

Wanneer? 14-12-2019 19u00 - 21u00

Zijn jullie dat studeren al beu? Kom dan maar van achter die bureau vandaan, want de leiding voorziet vanvond spelletjes waarbij jullie je goed kunnen uitleven om er de volgende dag terug in te vliegen natuurlijk! Succses met de examens!!!

KERSTFEESJE

Wanneer? 22-12-2019 19u00 - 21u00

Het is bijna tijd voor Kerstmis. In afwachting van de meest gezellige dag van het jaar organiseren we ons eigen kerstfeesje op de scouts, met enkele kleine hapjes. Breng een cadeautje mee van max. 5euro dat zowel voor een meisje, als een jongen leuk is om te krijgen. Gelieve geen snoep te geven als cadeau.

VRIJAF

Wanneer? 29-12-2019

Vandaag is het helaas tijd voor een luie zondag zonder scouts, zodat jullie morgen helemaal uitgerust en pico bello het nieuwejaar kunnen inzetten. Gelukkige nieuwjaar, liefste jogi's! Alvast 3 dikke kussen van jullie leiding.