Welkom op onze Jonggiver pagina!

Ben jij 12 of 13 jaar (1ste en 2de middelbaar) en heb jij zin in een geweldig avontuur? Dan ben jij op de juiste plek! De jonggivers zetten de eerste stappen richting zelfstandigheid en onafhankelijkheid en leren hun plan te trekken.

Daarom nemen wij hen ook 10 dagen mee op kamp, waar ze onder meer op 2-daagse trektocht gaan en sommigen hun totem al kunnen halen!

Als je meer info wenst, kan je ons bereiken op jonggivers@scoutswestmalle.be

Pieter
NegatiefDromerig
StudiesProductontwikkeling
Top activiteitDrugsspel
ReisdoelEen jaar roadtrippen door europa en centraal Aziƫ
Favoriete gezelschapsspel: Cards against humanity
TotemLagunezwarte Openhartige Serval
PositiefHarde werker
NegatiefSoms wat te bruut
StudiesSociale en militaire wetenschappen
Top activiteitGeldactiviteit
ReisdoelPeru / Nieuw-Zeeland
Favoriete gezelschapsspel: Cluedo

Activiteiten van de maand oktober 2020

Overgang

Wanneer? 04-10-2020 14u00 - 17u00

Vandaag gaan we ons lekker vuil maken. Op deze klassieke dag leren we elkaar van een ander kantje (lees: vuil kantje) kennen. Beetje vies hier, beetje vettig daar. Doe zeker slechte kleren aan want deze durven wel eens vuil te worden. We verzamelen om 14u aan 3BB.

Wederom, eigen drinken meenemen en vieruurtje wordt door de leiding voorzien :))

Bosspel

Wanneer? 11-10-2020 14u00 - 17u00

Een klassieker als deze mogen we dit semester niet missen. Vandaag spelen we het meest epische bosspel ooit. Stevige schoenen, scoutskledij (scouts sjaaltje!) en jullie meest doordachte tactieken zullen vandaag van pas komen!

Waar we om 14u00 zullen afspreken wordt binnenkort meegedeeld (zie mails, whatsApp, ...). Neem zelf geen eigen drinken mee, een vieruurtje wordt door de leiding voorzien! :))

Geldactiviteit

Wanneer? 18-10-2020 14u00 - 17u00

Wat weegt veel en maakt geluid als je er mee schudt? Ooohja, dat is onze overvolle geldkasse na deze activeit! Jullie kunnen gerust zijn, een geldactiviteit bij de jogi’s is nooit saai! We verwachten jullie allemaal op het lokaal! :))

Waar we zullen afspreken kom je binnenkort te weten (zie mail, WhatsApp, ...). Drinken neem je zelf mee, vieruurtje wordt door de leiding getrakteerd ;)

Spaghettislag jins scouts westmalle

Wanneer? 24-10-2020 15u30 - 17u30
Waar? Scouts Westmalle

Beste leden, ouders en sympathisanten

Wij, Jins van scouts Westmalle, organiseren een take away spaghettislag!!! Heb jij zin in een overheerlijke door ons gemaakte (vegetarische) spaghetti bolognaise kom dan zeker spaghettisaus op zaterdag 24 oktober afhalen aan ons lokaal.

U kan kiezen tussen onderstaande opties. Ook aan de vegetariërs en kindjes werd gedacht.
De saus kan opgehaald worden tussen 15u30 en 17u30. Gelieve uw eigen plastic pot mee te nemen.
🍝 Spaghetti bolognaise €6
🍝 Vegetarische spaghetti bolognaise €6
🍝 Kinderportie €4

We houden ons uiteraard aan alle corona maatregelen van dat moment, zoals 1,5m afstand, mondmasker, ontsmettingsplaatsen…

Reserveren is verplicht en kan via volgende link!

Als je komt krijg je niet alleen lekkerspaghettisaus maar je steunt ons ook. Met deze opbrengst kunnen wij een onvergetelijk buitenlandskamp beleven deze zomer.

Hopelijk tot dan!
Stevige elleboog
De Jins

Fiestzoektocht

Wanneer? 25-10-2020 14u00 - 17u00

Op deze stevige dag gaan we op avontuur met de fiets! Samen in teams gaan we een zoektocht doen in de geburen. Het sterkste peloton gaat de overwinning nemen. Neem zeker allen je fiets mee en een goed oriëntatiegevoel.

Waar we afspreken wordt binnenkort meegedeeld (Zie mail, WhatsApp,...). Drinken neem je zelf mee en vieruurtje krijg je van de leiding whoooehoew!!

Groepsweekend

Wanneer? 30-10-2020 - 01-11-2020

Meer info volgt via mail of via WhatsApp :)) (en ook hier als we de site niet uit het oog verliezen)