Welkom op onze Giver pagina

Samentrekking van Gidsen en Verkenners.

Je bent tussen 14 en 16 jaar (3de, 4de en 4de middelbaar), en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een pannenkoekenslag... het kan allemaal!

Begint het reeds te kriebelen? Heb je zin in avontuur? Sport? Spel? Tochten? Grote kampvuren? Weekendjes? Kampen? en nog zoveel meer?!

Neem dan contact op met onze giverleiding op givers@scoutswestmalle.be om snel meer te weten te komen over onze werking!

Senne
Totemkoraalrijkpaarse Doortastende Schaarbek
Positiefharde werker
Negatiefvolgzaam
StudiesAutotechnologie
Top activiteitDoop
ReisdoelPapua New guinea
Charlotte
Totemgrasdauworanje Hartelijk Sikahert
PositiefVrolijk
NegatiefRechtuit
Studiesverpleegkunde
Top activiteitdrugsspel en kamp
ReisdoelMalediven
Bregt

Activiteiten van de maand maart 2021

Boerenfestijn

Wanneer? 21-03-2021

Ook dit jaar organiseren we met de Scouts een boerenfestijn. We hebben het dit jaar helemaal in een coronaproof jasje kunnen steken. We doen een Boerenfestijn ‘hello fresh’. Jullie kunnen een menu bestellen voor woensdag 17 maart en een wij zorgen voor de über verse producten op zondag 21 maart!! Zo kunnen jullie genieten van lekker eten, de boerenfestijn sfeer in huis halen en dat allemaal terwijl jullie ons super hard steunen!!

Inschrijvingslink: https://forms.gle/VHLhSoz7n7eDzHyP6 (Hierin staat de volledige keuzemenu opgelijst).

Meer info via mail of op ons fb evenementje: https://fb.me/e/5fQY1VhTk

Tot binnenkort. 🧑‍🌾 👩‍🌾

Boerenfestijn take-away

Wanneer? 21-03-2021
Waar? Scouts Westmalle

Dit jaar onwille van corona pakken we het iets anders aan. We zullen een boerenfestijn "hello fresh" organiseren. Meer info zal volgen via de site, Facebook, Instagram en e-mail.

TUTUM © 2021