Welkom op onze Giver pagina

Samentrekking van Gidsen en Verkenners.

Je bent tussen 14 en 16 jaar (3de, 4de en 4de middelbaar), en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een pannenkoekenslag... het kan allemaal!

Begint het reeds te kriebelen? Heb je zin in avontuur? Sport? Spel? Tochten? Grote kampvuren? Weekendjes? Kampen? en nog zoveel meer?!

Neem dan contact op met onze giverleiding op givers@scoutswestmalle.be om snel meer te weten te komen over onze werking!

Aline

Activiteiten van de maand januari 2019

3-koningen

Wanneer? 06-01-2019 10u00 - 12u00

Kom vandaag zo goed mogelijk verkleed, zodat we heel veel centjes kunnen ophalen voor ons geweldig kamp.

Avondactiviteit

Wanneer? 12-01-2019 19u00 - 21u00

Omdat jullie leiding nog altijd hard aan het studeren is, is het deze week op zaterdagavond scouts. Kleed jullie zeker warm aan!

Verrassingsactiviteit

Wanneer? 20-01-2019 14u00 - 17u00

Wat we vandaag voor jullie in petto hebben, kunnen jullie nooit raden! Kom dus snel naar het lokaal en ontdek het.

Scoutsontbijt

Wanneer? 27-01-2019 10u00 - 12u00

Vanmorgen gaan we genieten van een heerlijk ontbijtje. Wat we daarna doen is aan jullie; een filmpje, een spelletje of een ochtendwandeling? Jullie beslissen!