Welkom op onze Giver pagina

Samentrekking van Gidsen en Verkenners.

Je bent tussen 14 en 16 jaar (3de, 4de en 4de middelbaar), en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een pannenkoekenslag... het kan allemaal!

Begint het reeds te kriebelen? Heb je zin in avontuur? Sport? Spel? Tochten? Grote kampvuren? Weekendjes? Kampen? en nog zoveel meer?!

Neem dan contact op met onze giverleiding op givers@scoutswestmalle.be om snel meer te weten te komen over onze werking!

Aline

Activiteiten van de maand april 2019

Leidingswissel

Wanneer? 07-04-2019 14u00 - 17u00

Ocharme de leiding die de givers bezig zal moeten houden... Toch zullen wij jullie (en jullie ons) missen vandaag!

Pannenkoekenslag

Wanneer? 14-04-2019 13u00 - 18u00

Vandaag vindt onze befaamde pannenkoekenslag plaats. Trommel al jullie vrienden en familie op om een overheerlijke pannenkoek te komen eten.

LET OP: We zullen iets vroeger beginnen en iets later eindigen, net zoals andere jaren!

GEEN scouts

Wanneer? 21-04-2019 14u00 - 17u00

Vandaag kunnen jullie lekker lang in jullie bed blijven liggen, en worden jullie niet verwacht op de scouts. Waarschijnlijk zijn jullie heel moe van gisteren zo hard te feesten op Club 45 (of stiekem de kinderdisco). Fijn Pasen!

Giverweekend

Wanneer? 26-04-2019 19u30 - 28-04-2019 11u30

Het is weer tijd voor het leukste weekend van het jaar: Giverweekend! Dit jaar trekken we naar Brecht (adres: Molenstraat 63 – 2960 Brecht). Jullie worden vrijdag 26/4 verwacht om 19u30 en kunnen zondag 28/4 opgehaald worden om 11u30.

Kostprijs: €20 over te schrijven op BE26 8508 6709 5829 t.a.v. Givers Scouts Westmalle met de mededeling v.d. naam van uw giver. Gelieve dit bedrag te betalen vóór 23/4. Opgepast: dit is de giverrekening, dus niet het gebruikelijke rekeningnummer.

Meenemen: matras of matje, hoofdkussen, slaapzak, deken, pyjama, toiletgerief, kledij en schoeisel aangepast aan het weer, zaklamp.

Wij kijken er alvast naar uit!