Welkom op onze Giver pagina

Samentrekking van Gidsen en Verkenners.

Je bent tussen 14 en 16 jaar (3de, 4de en 4de middelbaar), en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een pannenkoekenslag... het kan allemaal!

Begint het reeds te kriebelen? Heb je zin in avontuur? Sport? Spel? Tochten? Grote kampvuren? Weekendjes? Kampen? en nog zoveel meer?!

Neem dan contact op met onze giverleiding op givers@scoutswestmalle.be om snel meer te weten te komen over onze werking!

Senne
Totemkoraalrijkpaarse Doortastende Schaarbek
Positiefharde werker
Negatiefvolgzaam
StudiesAutotechnologie
Top activiteitDoop
ReisdoelPapua New guinea
Charlotte
Totemgrasdauworanje Hartelijk Sikahert
PositiefVrolijk
NegatiefRechtuit
Studiesverpleegkunde
Top activiteitdrugsspel en kamp
ReisdoelMalediven
Bregt

Activiteiten van de maand november 2021

De slimste giver te wereld!

Wanneer? 07-11-2021 14u00 - 17u00

We zullen nog eens zien wie hier de echte quizers zijn.

Na deze activiteit vindt ook de tweede speculaasverkoop van 16u45 - 17u30 plaats aan het lokaal. Bestellen kan op: https://forms.gle/icCJojNP4KK24iyHA

11-11-11 activiteit

Wanneer? 13-11-2021 09u00 - 12u00

De scouts organiseert een quiz!

Wanneer? 20-11-2021 19u00 - 23u59
Waar? Cultureel Centrum

Deze avond organiseert het oudercomité een quiz. Hopelijk zal hier ook een giverploeg aanwezig zijn om te laten zien dat de givers eigenlijk meeeeega slim zijn! Meer info hierover komt nog via mail. (Zondag: vrij)

TUTUM © 2021