Welkom op onze jongwouters pagina

De jongwouters zijn de jongste leden van de wouters. Bij ons zijn jongens en meisjes die 8 jaar zijn (oftewel in het 3de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de jongwouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek in de groep vinden. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Elke maand hebben we samen met de wouters een activiteit.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

Aline Storms

Activiteiten van de maand maart 2019

Geldactiviteit

Wanneer? 03-03-2019 14u00 - 17u00

Om toch nog wat centjes in onze kast te brengen doen we vandaag nog eens een geldactiviteit. Kom moet je mooiste glimlach zodat we zeker snel alles verkocht krijgen ;).

Verrassingsactiviteit

Wanneer? 10-03-2019 14u00 - 17u00

Wat er vandaag op de planning staat, is een verassing. Jullie leiding vindt het leuk om jullie te verassen ;). Ben je benieuwd naar wat de verrassing is? Rep je dan snel naar het lokaal!

Geen scouts

Wanneer? 17-03-2019

Vandaag heb je alle tijd om iets te gaan doen met familie, vrienden, ... want het is jammer genoeg geen scouts. Dit doordat de leiding met z’n allen op weekend is. Tot volgende week!

Boerenfestijn

Wanneer? 24-03-2019

Reserveren: http://www.boerenfestijn.scoutswestmalle.be

Boerenfestijn

Wanneer? 24-03-2019

Deze zondag houden we geen activiteit. We houden namelijk onze topfestijn: Boerenfestijn. Kom samen met de mama en papa jullie buikjes rondeten. Zo maken we lekkere boerenomeletjes, beulingen of frikadellen met kriekjes!

Earth Hour

Wanneer? 31-03-2019 14u00 - 17u00

Earth Hour is een wereldwijd evenement georganiseerd door WWF dat plaats vind op 30 maart. WWF vraagt hiervoor om van 20u30 tot 21u30 je lichten te doven om zo te strijden tegen klimaatsverandering. Doordat ons jaar thema dit jaar dan ook “Minder Is Meer” is organiseert Scouts en Gidsen Vlaanderen een spel voor alle scoutsen.

TUTUM © 2019