Welkom op onze jongwouters pagina

De jongwouters zijn de jongste leden van de wouters. Bij ons zijn jongens en meisjes die 8 jaar zijn (oftewel in het 3de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de jongwouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek in de groep vinden. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Elke maand hebben we samen met de wouters een activiteit.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

Aline Storms

Activiteiten van de maand april 2019

Leidingswissel

Wanneer? 07-04-2019 14u00 - 17u00

Oh neeeee, vandaag krijgen jullie geen leiding van je mega grave, coole, super leiding! Maar geen zorgen hoor, jongwouter! Vandaag krijgen je eens leiding van andere kei toffe leiding en volgende week zijn wij er weer met een top activiteit!

Woudloperskeuken

Wanneer? 14-04-2019

Wist je dat onze Leider Jasper tegenwoordig ook bij ploegtechnieken zit? Dit houdt in dat hij instructeur kan worden in bepaalde branches van scouting. Maar hij heeft zelf nog een beetje oefening nodig, in het geven van deze workshop. Daar kunnen jullie natuurlijk bij helpen. Haal jullie beste kookkunsten al maar boven. Verdere info volgt nog via mail.

Kinderdisco

Wanneer? 20-04-2019

Dit weekend is het de jaarlijkse fuif van onze scouts! Maar niet getreurd, ook voor jullie zit er iets leuks bij: de KINDERDISCO! Laat maar eens zien hoe goed je kan dansen en zing uit volle borst mee met al je lievelingsliedjes! De leidings kijkt al hard uit om samen met alle JoWo’s te dansen.

Wouterweekend

Wanneer? 26-04-2019 - 28-04-2019

Om de band nog te versterken voor we op kamp gaan, vertrekken we op weekend met de wouters naar de Chirolokalen van Gierle! Het gebouw is vlakbij het bos van de Lilse Bergen, waar we ons zeker en vast goed zullen kunnen uitleven! Het belooft alvast een suoer leuk weekend te worden, dus we hopen op een voltalige aanwezigheid! Verdere info volgt nog.

TUTUM © 2019