Welkom op onze jongwouters pagina

De jongwouters zijn de jongste leden van de wouters. Bij ons zijn jongens en meisjes die 8 jaar zijn (oftewel in het 3de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de jongwouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek in de groep vinden. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Elke maand hebben we samen met de wouters een activiteit.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

Aline Storms

Activiteiten van de maand mei 2019

Bosspel

Wanneer? 05-05-2019 14u00 - 17u00

Yesssss! Eindelijk is het weer tijd voor een spel in ons favoriete terrein! Het BOS!! Ben je klaar voor weer een topper van formaat? Kom dan super-duper snel naar het lokaal.

Daguitstap

Wanneer? 11-05-2019

Tegen het einde van het jaar doen we altijd onze super leuke daguitstap. Dus zeker allemaal komen! We gaan samen met heel de groep eens ergens anders spelen dan op de scouts. Info hierover volgt nog!

Zwemmen

Wanneer? 19-05-2019 14u00 - 17u00

Wat is het beste zwembrevet dat je al behaalt hebt? Ongetwijfelt heb je al een prachtige prestatie neergezet! Laat dit vandaag maar eens zien aan jullie leiding in het zwembad van Herentals! Het spelen in de stroomversnelling en vliegensvlug van de glijbaan gaan, mag natuurlijk niet ontbreken! Extra info hierover volgt nog!

Laatste activiteit

Wanneer? 26-05-2019 14u00 - 17u00

Om het jaar af te sluiten met een goed gevoel, zorgen wij voor een laatste topactiviteit. Wat we vandaag gaan doen blijft een verrassing, maar het wordt er ongetwijft ééntje die je niet wilt missen!

TUTUM © 2019