Welkom op onze Giver pagina

Samentrekking van Gidsen en Verkenners.

Je bent tussen 14 en 16 jaar (3de, 4de en 4de middelbaar), en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een pannenkoekenslag... het kan allemaal!

Begint het reeds te kriebelen? Heb je zin in avontuur? Sport? Spel? Tochten? Grote kampvuren? Weekendjes? Kampen? en nog zoveel meer?! 

Neem dan contact op met onze giverleiding op givers@scoutswestmalle.be om snel meer te weten te komen over onze werking! 

Onze begeleiders

JEROEN GEERAERTS
JEROEN GEERAERTS
TotemCalloceraroze Blijgeestige Eidereend
StudiesGeneeskunde
Anciënniteit11e jaar
ZITA VAN ZUNDERT
ZITA VAN ZUNDERT
TotemAvondstergroene Kwieke Staartmees
StudiesBiologie
Anciënniteit14e
HANNE DE SCHRIJVER
HANNE DE SCHRIJVER
TotemPapayarode Eigenzinnige Herder
StudiesRechten
Anciënniteit13e
THOMAS DE Beuckelaer
THOMAS DE BEUCKELAER
TotemLagunezwarte Openhartige Serval
StudiesSociale & militaire wetenschappen
Anciënniteit13e
 

Activiteiten van de maand december 2022

Sint

Wanneer? 04-12-2022 10u - 12u

Vandaag is het zo ver. Onze goede vriend Sinterklaas komt langs om te bepalen of jullie het voorbije jaar wel braaf zijn geweest. Wie zoet was krijgt lekker, wie stout was de roe!

avondactiviteit

ZATERDAG

Wanneer? 10-12-2022 19u00 - 21u00

We weten dat een hele zondagmiddag wel eens te veel kan zijn voor jullie examens. Daarom doen we dit weekend op zaterdagavond activiteit om terug een fris kopke te krijgen!

kerstfeestje

VRIJDAG

Wanneer? 16-12-2022 21u00 - 23u00

Om het eerste deel van het jaar goed af te sluiten organiseren we eengezellig kerstfeestje. Hier zorg je dat je een klein cadeautje voorziet voor iemand anders. Er zullen uiteraard de nodige hapjes en drankjes voorzien worden.

 

TUTUM © 2023