Woordje van de groepsleiding

Hallo, aan wie dit ook aan het lezen is! Jong, oud, vrouw, man, X, blond, bruin, zwart, groot, klein, ... Het maakt niet uit: iedereen is welkom bij scouts Westmalle, en we zien alle leden dan ook graag terugkeren met blije gezichtjes!


Na de zomervakantie, met een kamp waar we onvergetelijke herinneringen hebben gemaakt, zijn wij heel enthousiast om er terug vollebak in te vliegen en jullie de tijd van jullie leven te bezorgen. Zorgeloze namiddagen, leuke spelletjes, toffe groepen: wat wil je nog meer? 


Een nieuw jaar betekent ook een nieuw jaarthema: Speelstek, reuzeplek! Scouts Westmalle biedt een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, uit de bol kan gaan en zich reuze kan amuseren! 


Om al jullie enthousiasme te stillen, gaan wij jullie je elke zondagnamiddag keihard laten amuseren met leuke, creatieve, ruwe, grappige ruige en vooral scouteske activiteiten. Wie zijn wij? 12 enthousiaste jongens en meisjes en 10 gemotiveerde jins. Dit jaar is onze leidingsploeg sterk uitgedund. We zijn bijna gehalveerd, wat we zullen voelen MAAR dat houdt ons niet tegen om er alsnog een spetterend jaar van te maken! Ook mogen we Michiel welkom heten in ons leidingsteam. Hij is helemaal klaar om zich te smijten en zijn dan ook heel blij hem te verwelkomen in onze leidingsploeg.


Hou zeker jullie mailbox en de sociale media (die van Scouts Westmalle dan toch) in de gaten! Die mailbox is extra belangrijk, want zo gaan wij (als (groeps)leiding) ook regelmatig belangrijke informatie doorsturen, zoals de praktische zaken rond het groepsweekend en onverwachte wijzigingen in het programma! Per tak zal ook een WhatsApp-groep voorzien worden waarbij de ouders kunnen laten weten of hun kind die activiteit aanwezig zal zijn of niet, liefst een dag op voorhand. 


Jammer genoeg is de scouts niet voor altijd en komt er een moment waarop je moet stoppen. Dit jaar voelden 9 van de leiding dat hun afscheid gekomen was: Michiel, Jonas, Niels, Nette, Lander, Hanne, Quinten, Laura & Bregt zijn spijtig genoeg gestopt en we gaan hun ervaring en input hard missen. Maar ze blijven natuurlijk altijd welkom op onze evenementen en ons lokaal! Onze leidingsploeg is alvast zeer gemotiveerd om er opnieuw een topjaar van te maken! We zien jullie graag komen en dan maken we elke zondag leuker dan ooit! 


Stevige linker, 

Brent, Zita & Bert 

Spitssnuitdolfijn, Staartmees & Eland

 

PS: Als je ons extra wilt steunen, kan je je online aankopen steeds doen via https://www.trooper.be/scoutswestmalle. Dit is geen meerkost voor jullie, maar wel een handig extraatje voor ons.


TUTUM © 2024