Woordje van de groepsleiding

Hallo, aan wie dit ook aan het lezen is! Jong, oud, vrouw, man, x, blond, bruin, zwart, groot, klein, ... Het maakt niet uit: iedereen is welkom bij scouts Westmalle, en we zien alle leden dan ook graag terugkeren met blije gezichtjes! 


Na de 2 coronajaren met lockdowns, beperkte activiteiten, ... heeft iedereen ongetwijfeld enorm veel goesting er terug uitgebreid in te vliegen, op scoutsvlak dan toch zeker! In deze moeilijke, onzeker tijden met klimaatverstoring, oorlog, energieschaarste, inflatie en noem maar op willen wij scouts jullie toch allemaal de tijd van jullie leven bezorgen. Zorgeloze namiddagen, leuke spelletjes, toffe groepen: wat wil je meer? En dat is dan ook het nieuwe jaarthema van scouts en gidsen Vlaanderen: da's goesting! 


Om al jullie scoutsgoesting te stillen, gaan wij jullie je elke zondagnamiddag keihard laten amuseren met leuke, creatieve, ruwe, luie maar vooral scouteske activiteiten. Wie is wij? Onze leidingsploeg; vanaf dit jaar uitgebreid met 4 gemotiveerde toppers: Ward, Emily, Thomas en Hylke. Zij komen ons team van 16 leiding versterken en hebben er superveel goesting in! Da's goesting! 


Hou dus zeker jullie mailbox en sociale media (die van scouts Westmalle toch zeker) in de gaten! 


Jammer genoeg is de scouts niet voor altijd en komt er een moment waarop je moet stoppen. Dit jaar voelden 6 van de leiding dat hun afscheid gekomen was: Sarah, Pieter, Charlotte, Senne, Thijs en Lieselot zijn spijtig genoeg gestopt en we gaan hun ervaring en input hard missen. Maar ze blijven natuurlijk altijd welkom op onze evenementen en ons lokaal! 


Die mailbox is extra belangrijk, want zo gaan wij (als groepsleiding) ook regelmatig belangrijke informatie doorsturen, zoals de praktische zaken rond het groepsweekend en onverwachte wijzigen in het programma! Per tak zal ook een WhatsApp-groep voorzien worden waarbij de ouders kunnen laten weten of hun kind die activiteit aanwezig zal zijn of niet, liefst een dag op voorhand. Ook bij de soms last-minute veranderende coronaregels wordt via deze weg een update van onze zijde voorzien. We duimen dat dit niet nodig gaat zijn.


 Zitten jullie lichamen ook vol goesting voor nieuwe scoutsactiviteiten en ervaringen? Kom dan zeker om er een episch jaar van te maken! 

Stevige linker, Bregt, Thomas en Bert

Bergbever, Serval en Eland

 

PS: Als je ons extra wilt steunen, kan je je online aankopen steeds doen via https://www.trooper.be/scoutswestmalle. Dit is geen meerkost voor jullie, maar wel een handig extraatje voor ons.


TUTUM © 2023