Kapoenen
Kapoenen

M/V van 6 tot 7 jaar

Wouters
Wouters

M/V van 8 tot 9 jaar

Jongberen
Jongberen

M/V van 10 tot 11 jaar

Jonggivers
Jonggivers

M/V van 12 tot 14 jaar

Givers
Givers

M/V van 14 tot 16 jaar

Jins
Jins

M/V 17 jaar

Welkom bij de 45ste St Lucas Scouts Westmalle

Welkom bij 45ste St. Lucas Scouts Westmalle! 

Beste ouders & lieve leden,

We zijn een scouts uit het kempische Westmalle en onze groep telt ongeveer een 170-tal enthousiaste leden. Met onze 18 koppen tellende leidingsploeg zorgen we er elke zondagmiddag opnieuw voor dat onze leden zich kunnen uitleven met een spetterende activiteit. 

De inschrijvingen vinden plaats op 8 september 2019 van 14 tot 17 uur. Kom de sfeer opsnuiven tijdens de animatie, een hapje en een drankje, uniform kopen, je leiding leren kennen, verloren voorwerpen ... 

Ook het groepsweekend komt er weer snel aan! Dit jaar trekken we met z’n allen naar De Hoge Rielen in Kasterlee tijdens het weekend van 26 oktober 2019. Verdere info vind je verder in dit boekje & via mail.

Zaterdag 16 november 2019 organiseren we onze jaarlijkse quiz, die doorgaat in het Cultureel centrum te Westmalle. Meer info vind je via de knop 'Evenementen' rechts bovenaan. Inschrijven kan via mail: quizcomite@scoutswestmalle.be

Onze verhuurdienst van tentmateriaal en au bain marie's staat dit jaar ook nog altijd vol op open. Ideaal voor communiefeesten, verjaardagsfeesten, jeugdbewegingen enzovoort! Wilt u hier graag meer info over, mail dan zeker eens naar groepsleiding@scoutswestmalle.be. Wij verhuren onze lokalen niet!

Op deze site vind je alle informatie over de verschillende takken, leiding, info over de evemenenten, een handige kalenender en enorm veel foto's van door de jaren heen. 


Snuffel met veel plezier eens rond op onze site!! 

Het nieuwe leidingteam ziet het alvast helemaal zitten!

Scouteske groetjes en een stevige linker,

Aline, Charlotte, Michiel en Sarah

Kapoenen

Lees ...
Wouters

Lees ...
Jongberen

Lees ...
Jonggivers

Lees ...
Givers

Lees ...
Jins

Lees ...

Onze troeven

scouts Gemengde scouts
Gemengde scouts

Bij ons zijn zowel uw dochters als zonen welkom om samen te komen ravotten!

scouts Leidingsteam
Leidingsteam

Een enthousiast team van 19 leiders staat elke zondag weer klaar om leuke spelletjes te spelen. Ook ons leidingsteam bestaat zowel uit jongens en meisjes met een leeftijd van 18 tot 23 jaar.

scouts Speelterrein
Speelterrein

In de buurt van onze lokalen is een overvloed aan speelterreinen. Achter ons ligt een groot grasveld dat we delen met andere jeugdbewegingen. In de buurt zijn er ook nog bossen waar we waar we naar trekken of soms spelen we gewoon in ons eigen dorp!

scouts Evenementen
Evenementen

Onze scouts zit niet stil gedurende het jaar! We hebben een hele boel evenementen die we organiseren. Zo hebben we een quiz, het boerenfestijn en sinds een paar jaar hebben we ook weer onze eigen fuif, Club 45!

Agenda


TUTUM © 2020