Welkom op onze Jonggiver pagina!

Ben jij 12 of 13 jaar (1ste en 2de middelbaar) en heb jij zin in een geweldig avontuur? Dan ben jij op de juiste plek! De jonggivers zetten de eerste stappen richting zelfstandigheid en onafhankelijkheid en leren hun plan te trekken.

Daarom nemen wij hen ook 10 dagen mee op kamp, waar ze onder meer op 2-daagse trektocht gaan en sommigen hun totem al kunnen halen!

Als je meer info wenst, kan je ons bereiken op jonggivers@scoutswestmalle.be

Charlotte

Activiteiten van de maand september 2020

Inschrijvingen

Wanneer? 13-09-2020

Joepie vandaag zijn het onze officiële inschrijvingen. EINDELIJK de start van het nieuwe scoutsjaar.

Kennismakingsactiviteit

Wanneer? 20-09-2020 14u00 - 17u00

De eerste activiteit van het jaar wordt hopelijk een knaller. Tijd voor ons om jullie wat beter te leren kennen en tijd voor jullie om ons te leren kennen. We spelen de leukste spelletjes om zo het jaar goed in te zetten. Wij kijken er alvast super hard naar uit. hopelijk zien we jullie allemaal daar.

We verwachten jullie aan De rode goaltjes om 14u00. Vergeet zelf geen eigen drinken mee te nemen, vieruurtje wordt door de leiding voorzien!

Zwerfvuilactie

Wanneer? 27-09-2020 14u00 - 17u00

Vandaag maken we Westmalle hopelijk een stukje properder. We doen onze fluovesten aan en nemen onze vuilzakken mee om te beginnen aan deze opruimactiviteit. Hopelijk zien we vele van jullie je beste beentje voor zetten om zo van Malle een proper dorp te maken.

‘’We verwachten jullie aan Het scoutslokaal om 14u00. Vergeet zelf geen eigen drinken mee te nemen, vieruurtje wordt door de leiding voorzien!’’