Woordje van de groepsleiding

Hey grappige schattige lieve spraakzame speelse gemoedelijke nieuwe terughoudende actieve sterke creatieve verliefde zelfstandige verlegen dansende gulzige slordige zorgzame vreugdevolle… leden

Zoveel adjectieven, want iedereen is welkom! Dit jaar moedigt Scouts en Gidsen Vlaanderen ons aan om welzijn bespreekbaar te maken met het jaarthema: ’t Zal wel zijn! Bij ons is het dus oké om jezelf te zijn, het is oké om je even niet oké te voelen en het is oké om je grenzen aan te geven. Als leiding stimuleren we respect en vertrouwen tussen leden onderling en tussen leden en leiding.

We proberen dit te realiseren met een team van 25 leiding. Hiervan tellen we 8 (!) nieuwe gemotiveerden: Bert, Brent, Jeroen, Lander, Niels, Ruben, Thomas en Quinten (jaja, 2002 is een goei jaar!). Ook de 4 nieuwe jins niet te vergeten: Jeroen, Kasper, Klaas en Zita. Zij zullen, zoals elk jaar, de leiding helpen en bijleren in hun leidingscapaciteiten met als afsluiter hun jinkamp.

Bij een nieuw scoutsjaar hoort ook steeds een afscheid van leiding. Dit jaar zwaaien we Jasper (na 4 jaar leiding), Aleg (niet meer te tellen hoeveel jaar we op hem konden rekenen ;) ) en Pieter Goorden (na 14 scoutsjaren) uit. Het staat vast dat we hen gaan missen, maar ze blijven altijd welkom op het lokaal!!

Houd in deze onzekere tijden zeker jullie mail in de gaten. Via dit communicatieplatform zullen we jullie contacteren bij veranderingen in de scoutszondagen en voor details rond de verschillende activiteiten daarbuiten (groepsweekend, quiz, …). (Zie zeker ook een beetje verder voor de afspraken rond corona!)

Heeft elke vezel in elk lichaam van de leiding zin om eraan te beginnen???

t Zal wel zijn!!!

Stevige linker,

de groepsleiding

Sarah, Aline, Michiel en Charlotte

PS: Als je ons extra wilt steunen, kan je je online aankopen steeds doen via https://www.trooper.be/scoutswestmalle. Dit is geen meerkost voor jullie, maar wel een handig extraatje voor ons.