Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

JEROEN GOORDEN
TotemDryocampa-oranje Schalkse Kwikstaart
StudiesLO & bewegingsrecreatie
THOMAS VAN GULCK
TotemMatricariabruine scherpzinnige snoek
StudiesBurgerlijk ingeniuer
HYLKE EILERS
TotemDageraadrode vurige koi
StudiesCriminologische wetenschappen
WARD DEPOORTER
TotemSialiawitte Pientere Bever
StudiesLucht & ruimtevaartingenieur

Activiteiten van de maand december 2022

Wanneer? 04-12-2022 10u - 12u

Hij is weer in het land! Hij heeft en druk met pakjes rondbrengen maar de vriend van ieders kind maakt voor onze scouts graag tijd vrij om iedereen lekkere snoepjes te geven

Woudloperskeuken

Wanneer? 11-12-2022

Dit weekend worden jullie verwacht in drieboomkensberg. Daar gaat de leiding jullie leren koken op een echt houtvuur. Neem zeker iets mee om te koken. Enkele ideeën: appel met suiker in zilverpapier, croquejes in zilverpapier , ravioli in blik, … Meer info over uren volgt nog via mail!

Kerstfeestje

ZATERDAG

Wanneer? 17-12-2022

De leukste periode van het jaar is weer in het land: Kerstmis. Vandaag trekken we onze warmste kleren aan en komen we samen voor een gezellige en knusse avond! De leiding voorziet kerstsfeer en jullie voorzien een klein cadeautje voor een mede-wouter. Praktische info en uren volgen via mail!

Maand kalender

TUTUM © 2022