FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand oktober 2019

OVERGANG

Wanneer? 06-10-2019 14u00 - 17u00

Dit is één van de meest speciale zondagen van het jaar; de overgang. Vandaag gaan we als kapoenen als 1 hechte groep officieel over in het nieuwe scoutsjaar. Een beetje teambuilding dus. Dus zorg dat je uniform goed zit en kom dan om 14:00 niet naar de lokalen maar naar drieboomkesberg.

NEEM ZEKER EN VAST WARME KLEREN MEE!!

LEKKERE GELDACTIVITEIT

Wanneer? 13-10-2019 14u00 - 17u00

Vandaag maken we een lekker hapje om na de activiteit te verkopen. Met deze centjes kunnen we tijdens het jaar leuke, avontuurlijke, spannende, vermoeiende … activiteiten doen. Als jullie mama/papa/oma/broer/… jullie komt ophalen, kunnen ze 1 van jullie lekkere hapjes kopen!

DE STEEN VAN NOWAN

Wanneer? 20-10-2019 14u00 - 17u00

Heu? De Steen van Nowan? Wat is dat? Kom er vandaag achter op de scouts want dit wil je niet missen!

Groepsweekend

Wanneer? 25-10-2019 - 27-10-2019

Groepsweekend naar de Hoge Rielen! Meer info volgt nog via mail!