FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand november 2019

QUIZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Wanneer? 03-11-2019 14u00 - 17u00

Deze zondag vragen we om al jullie hersencellen aan het werk te zetten! Het wordt een namiddag vol met interessante weetjes, moeilijke vragen, uitdagende opdrachtjes ... De quizmasters hebben er heel veel zin in!

11/11/11-actie

Wanneer? 09-11-2019 10u00 - 12u00

Vandaag gaan we geen centjes verzamelen voor onszelf, maar wel voor andere mesnen die het misschien harder nodig hebben. Zo gaan we van deur tot deur in heel Westmalle. Zie dus dat je zeker wame kleren en stevige schoenen aanhebt. Na die hele wandeltocht worden julie beloond met wat lekkers.

Quiz Scouts Westmalle

Wanneer? 16-11-2019
Waar? Cultureel Centrum, Westmalle

Quizzers, allesweters en bollebozen,

Op zaterdag 16 november 2019 is het weer tijd voor de jaarlijkse quiz, georganiseerd door Scouts Westmalle. Deze vindt plaats in het Cultureel Centrum van Westmalle, boven de bibliotheek. Je kan je verwachten aan een hapje - drankje - interessante weetjes - troostprijs - ... .

>> Praktisch <<
Wanneer: 16 november 2019
Uur: 19u30 welkom voor een hapje en een drankje - 20u00 aanvang quiz
Waar: Gemeenschapscentrum Westmalle (Sint-Jozeflei 26, boven de bib)
Wie: Quizteams met max 6 personen
Prijs: 15 euro per team (cash bij het binnenkomen of via overschrijving: BE67 8508 4119 2987)

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar quizcomité@scoutswestmalle.be met vermelding van teamnaam en hoe je graag betaalt.

Scoutieve groetjes en een stevige linker,
Het quizcomité

GEEN ACTIVITEIT

Wanneer? 17-11-2019 14u00 - 17u00

Gisterenavond hebben jullie mama's en papa's al meegedaan aan de quiz waardoor ze nu zo vermoeid zijn dat ze jullie niet naar de scouts kunnen brengen. Ook de leiding wil nog even rusten na het zware werken op de quiz. Dus hou jullie op deze zondag thuis in stilte bezig en dan zien wij jullie volgende week.

PIET PIRAAT (1 tegen allen)

Wanneer? 24-11-2019 14u00 - 17u00

'Piet Piraat, Piet Piraat, storm op zee, zee, zee!' Door deze storm zijn de 4 uurtjes van Berend Brokkepap aangespoeld op een eiland. We moeten dus met z'n allen op het eiland aankomen, hiervoor moeten we eerst alle opdrachten volbrengen.