Quinten

Activiteiten van de maand maart 2021

Apothekerspel

Wanneer? 14-03-2021 14u00 - 17u00

Jullie hebben het afgelopen jaar gezien hoe belangrijk apothekers zijn, en dus spelen wij vandaag het grote apothekersspel! Hoe dat werkt? Simpel, wie de meeste medicijnen verkoopt wint. Dus breng zeker jullie neus voor zaken en gewiekste zakentechnieken mee, want je gaat ze nodig hebben.

Boerenfestijn

Wanneer? 21-03-2021

Ook dit jaar organiseren we met de Scouts een boerenfestijn. We hebben het dit jaar helemaal in een coronaproof jasje kunnen steken. We doen een Boerenfestijn ‘hello fresh’. Jullie kunnen een menu bestellen voor woensdag 17 maart en een wij zorgen voor de über verse producten op zondag 21 maart!! Zo kunnen jullie genieten van lekker eten, de boerenfestijn sfeer in huis halen en dat allemaal terwijl jullie ons super hard steunen!!

Inschrijvingslink: https://forms.gle/VHLhSoz7n7eDzHyP6 (Hierin staat de volledige keuzemenu opgelijst).

Meer info via mail of op ons fb evenementje: https://fb.me/e/5fQY1VhTk

Tot binnenkort. 🧑‍🌾 👩‍🌾

Boerenfestijn take-away

Wanneer? 21-03-2021
Waar? Scouts Westmalle

Dit jaar onwille van corona pakken we het iets anders aan. We zullen een boerenfestijn "hello fresh" organiseren. Meer info zal volgen via de site, Facebook, Instagram en e-mail.

Zwerfvuilactie

Wanneer? 27-03-2021 14u00 - 14-03-2021 17u00

Het is weer tijd om de straten in Westmalle proper te maken, hierbij kunnen we best zo veel mogelijk hulp gebruiken. Kom daarom allen deze zaterdag mee helpen zodat we er een leuke voormiddag van kunnen maken.

TUTUM © 2021