FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand oktober 2018

Overgang

Wanneer? 06-10-2018 14u00 - 17u00

Vandaag maken we ons lekker vuil en laten we zien dat we een echte kapoen zijn. Een echte scouts houdt ervan om een beetje vuil te worden maar vooral om samen te spelen met zijn vriendjes. Dit is dan ook wat we gaan doen! Doe je slechtste kleren maar al aan, mama’s en papa’s nemen best een plastieken zak mee voor in de auto.

De overgang gaat door in drieboomkesberg te Malle. Voor vragen mag je altijd de leiding contacteren.

Alles op wieltjes

Wanneer? 14-10-2018 14u00 - 17u00

Vandaag mag je eender welk vervoersmiddel meenemen naar de scouts zolang het maar wieltjes heeft. Denk hierbij aan je step, je skateboard, je rolschaatsen, je fiets,… Oneindig veel keuze dus ;-)

Ruige spelen

Wanneer? 21-10-2018 14u00 - 17u00

Met deze activiteit gaat het er wat ruiger aan toe. Zo worden we ook al wat sneller vuil. Een aanrader is om hiermee rekening te houden en niet je beste kleding aan te trekken.

Groepsweekend

Wanneer? 26-10-2018 - 28-10-2018

We trekken er met de hele scouts op uit richting de Hoge Rielen. Hier gaan we een weekendje doorbrengen en allerlei leuke spelletjes spelen in thema. Meer info volgt nog via mail.