FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand maart 2019

Bosspel

Wanneer? 03-03-2019 14u00 - 17u00

Nu wordt het toch wel eens tijd dat we kennis gaan maken met de reusachtige bossen van Westmalle. Hier gaan we vandaag een superleuk spel spelen en uiteraard ook een fantastisch groot kamp bouwen. Begin al maar na te denken wat jouw kamp allemaal moet bevatten.

Kapoenenquiz

Wanneer? 10-03-2019 14u00 - 17u00

Tijd voor de enige echte kapoenquiz! Zet je maar schrap want er zullen wat gekke vragen tussen zitten. Verzin alvast een leuke groepsnaam voor je ploeg en misschien kan je al eens de krant lezen zodat van alles op de hoogte bent.

Geen activiteit

Wanneer? 17-03-2019

Deze namiddag kunnen jullie iets leuks knutselen voor jullie leiding.

Boerenfestijn

Wanneer? 24-03-2019

Reserveren: http://www.boerenfestijn.scoutswestmalle.be

Boerenfestijn

Wanneer? 24-03-2019

Vandaag is de leiding niet te vinden in de scoutslokalen maar wel aan de overkant in de parochiezaal waar ons Boerenfestijn doorgaat. Kom zeker langs om lekker te smullen van een omeletje of een frikadel. Animatie wordt voorzien!