FunctieSint & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand maart 2020

Dorpsspel

Wanneer? 01-03-2020 14u00 - 17u00

Wauw! Westmalle is echt een mooi dorp, dringend tijd dus om dit te gaan ontdekken. Dit gebeurt vandaag in ons dorpsspel waarmee we Westmalle-city eens goed onveilig gaan maken met de kapoenengroep.

Vrij: leidingsweekend

Wanneer? 08-03-2020

Oooh, deze week geen activiteit ☹. De leiding is namelijk op een goede teambuilding om er het laatste trimester weer goed tegenaan te gaan.

Tips van ons tegen de verveling: bezoek je oma, laat de hond uit of maak een tekening voor jullie leiding.

Bosspel

Wanneer? 15-03-2020 14u00 - 17u00

Wow, weer de laatste activiteit van dit trimester. Stilletjes aan begint het al terug lente te worden dus gaan we naar het bos. Niet voor paddenstoelen te zoeken of blaadjes te verzamelen maar om een groot bosspel te spelen.