Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

FunctieKajoginneke & Kampplaatsen & EHBO kleinkamp

Activiteiten van de maand december 2019

Binnenspeeldag

Wanneer? 01-12-2019 14u00 - 17u00

Het begont al wat kouder te worden, dus vandaag blijven we lekker binnen. Knutselen, gezelschapspelletjes spelen, dansen, zingen of een toneeltje? Wie zal het zeggen... See you later, Alligator.

Wanneer? 08-12-2019 10u00 - 12u00

Warm je stem al maar op want we moeten uit volle borst liedjes zingen voor Sinterklaas en Zwarte Piet. Wie was braaf en wie moet er in de zak? De lieve Sint zal het jullie vertellen.

Geen scouts

Wanneer? 15-12-2019 00u00 - 00u00

Aangezien de leiding druk bezig zijn met het studeren voor hun examens is het vandaag geen scouts. Het Kerstfeestje volgende week zaterdag gaat zeker wel door, dus tot dan :-)!!

Kerstfeestje

Wanneer? 21-12-2019 18u00 - 20u00

Het is bijna Kertsmis en dat moet zeker gevierd worden. Ons jaarlijks Kerstfeestje wordt weer een topper! Zorg dat je een cadeautje van 5 euro bij het dat zowel voor jongens als meisjes kan dienen. Verdere info volgt nog via mail

Geen scouts