Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

TotemLagunezwarte Openhartige Serval
Lander
TotemMalachiet Blauwe berustende Civetkat
PositiefHarde werker
NegatiefKan niet uit men bed
StudiesIndustriƫl Ingenieur Elektromechanica
Anciënniteit14e jaar
ReisdoelPeru

Activiteiten van de maand november 2021

paralympische spelen

Wanneer? 07-11-2021 14u00 - 17u00
Waar? Scouts lokalen

Schuilt er in één van jullie een Laurens Devos? Dat zullen we dan vandaag te weten komen! Vandaag is er een extra editie van de paralympische spelen, dus kom zeker meedoen om die gouden medaille te winnen.

Na deze activiteit vindt ook de tweede speculaasverkoop van 16u45 - 17u30 plaats aan het lokaal. Bestellen kan op: https://forms.gle/icCJojNP4KK24iyHA

11.11.11

Wanneer? 13-11-2021 09u00 - 12u00
Waar? Scouts lokalen

Vandaag gaan we geld inzamelen voor het goede doel. Kom zeker mee, want een echte scout doet af en toe iets voor het goede doel. We verzamelen om 9 uur en de activiteit duurt tot 12 uur.

Geen activiteit

Wanneer? 21-11-2021 14u00
Waar? Thuis, in je luie zetel

Vandaag is het jammer genoeg geen activiteit, omdat het gisteren quiz was. Hopelijk komen jullie ouders hier naar toe.

Bosstrategeo

Wanneer? 28-11-2021 14u00 - 17u00
Waar? Scouts lokalen

Denk je van jezelf dat je een slimme bol bent? Vandaag kan je dit bewijzen door met het beste plan het andere team uit te schakelen.

Na deze activiteit vindt ook onze laatste speculaasverkoop van 16u45 - 17u30 plaats aan het lokaal. Bestellen kan op: https://forms.gle/icCJojNP4KK24iyHA

TUTUM © 2021