Welkom op onze Wouter pagina

Bij ons zijn jongens en meisjes van 8 en 9 jaar (oftewel in het 3de en 4de leerjaar zitten) steeds welkom.

We hebben een grote variatie aan activiteiten waarbij de wouters hun kwaliteiten leren kennen terwijl ze samen spelen en een eigen plek vinden in de groep. Ze worden aangespoord om zelf dingen te proberen en van elkaar te leren. Op deze manier verleggen ze hun grenzen en leren ze zelfstandig te zijn maar maken we vooral veel plezier!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons op wouters@scoutswestmalle.be

JEROEN GOORDEN
TotemDryocampa-oranje Schalkse Kwikstaart
StudiesLO & bewegingsrecreatie
THOMAS VAN GULCK
TotemMatricariabruine scherpzinnige snoek
StudiesBurgerlijk ingeniuer
HYLKE EILERS
TotemDageraadrode vurige koi
StudiesCriminologische wetenschappen
WARD DEPOORTER
TotemSialiawitte Pientere Bever
StudiesLucht & ruimtevaartingenieur

Activiteiten van de maand november 2022

Dorpsspel

Wanneer? 06-11-2022 14u - 14u

vandaag gaan we eens testen hoe goed jullie jullie eigen dorp Westmalle kennen.Dit gaan we doen aan de hand van een dorpsspel, waarin jullie kennis zeker van pas zal komen!

11.11.11

ZATERDAG

Wanneer? 12-11-2022 09u - 12u

Vandaag zorgen wij mee voor verandering en steunen we de 11.11.11-actie. Op hun beurt versterken zij de initiatieven van Changemakers. Achteraf worden we beloond met iets lekkers hmmmm! Kom ons zeker een handje helpen!

QUIZ

Wanneer? 12-11-2022 20u00

• Cultureel Centrum Westmalle (boven de bibliotheek)
  • Zaterdag 12.11.2022: deuren openen om 19u30 en begin om 20u00
  • Aantallen: maximum 6 personen per ploeg
  • Inschrijven door te mailen naar quizcomite@scoutswestmalle.be

Laddercompetitie

Wanneer? 20-11-2022 14u - 17u

Wie kan er tot aan de top van de ladder geraken? Wie zijn er hier de competitiebeesten? Dat ontdekken we vandaag!

Verrassingsactiviteit

Wanneer? 27-11-2022 14u - 17u

De Sint, die komt pas volgende zondag, maar ook deze week heeft de leiding een waanzinnig leuke activiteit voor jullie gepland. Gaan we naar het bos of blijven we op het veld? Spelen we in groep of individueel? Kom naar de scouts en ontdek het!

Maand kalender

TUTUM © 2022