Welkom op onze Giver pagina

Samentrekking van Gidsen en Verkenners.

Je bent tussen 14 en 16 jaar (3de, 4de en 4de middelbaar), en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een pannenkoekenslag... het kan allemaal!

Begint het reeds te kriebelen? Heb je zin in avontuur? Sport? Spel? Tochten? Grote kampvuren? Weekendjes? Kampen? en nog zoveel meer?!

Neem dan contact op met onze giverleiding op givers@scoutswestmalle.be om snel meer te weten te komen over onze werking!

Aline

Activiteiten van de maand februari 2019

Klassiekers

Wanneer? 03-02-2019 14u00 - 17u00

Omdat het zo lang geleden is dat jullie leiding er voltallig heeft kunnen staan is het vandaag nog eens tijd voor de goede oude klassieke scoutsspelletjes!

Duospelen

Wanneer? 10-02-2019 14u00 - 17u00

Denk al maar goed na wie jij kiest als je partner voor de duospelen, zodat jullie zeker kunnen winnen!

Grote Valentijnsspel

Wanneer? 17-02-2019 14u00 - 17u00

Vandaag speelt de leiding cupido, wie oh wie vindt de liefde van zijn leven en wie gaat er met een gebroken hartje naar huis?

Cross in Oostmalle

Wanneer? 24-02-2019 14u00 - 17u00

Smeer die fietsbenen maar in en vergeet jullie FIETS zeker niet mee te nemen want vandaag gaan we de ronde van Malle fietsen!