Welkom op onze Giver pagina

Voor jongens en meisjes van 14 tot 16 jaar (3de, 4de en 5de middelbaar)

Samentrekking van Gidsen en Verkenners.

Je bent tussen 14 en 16 jaar, en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een pannenkoekenslag... het kan allemaal!

Begint het reeds te kriebelen? Heb je zin in avontuur? Sport? Spel? Tochten? Grote kampvuren? Weekendjes? Kampen? en nog zoveel meer?!

Neem dan contact op met onze giverleiding op givers@scoutswestmalle.be om snel meer te weten te komen over onze werking!

Charlotte Verberck

Activiteiten van de maand mei 2019

Daguitstap

Wanneer? 05-05-2019

Door jullie harde werk tijdens de geldactiviteiten kunnen we ook dit jaar een super toffe daguitstap organiseren! Meer info volgt via mail.

Woudloperskeuken

Wanneer? 12-05-2019 10u00 - 12u00

Bereid je al maar voor! Eten wij vandaag onze buikjes vol of blijven we zitten met een lege maag? Dat zal allemaal afhangen van de scoutsskills die jullie bezitten. Wat breng je best mee? Eventueel bestek (of je zakmes of gewoon je handen) en iets dat jullie op een vuur kunnen bereiden!

We spreken af om 10u00 aan 3BB!!!

Verrassende fietstocht

Wanneer? 19-05-2019 14u00 - 17u00

De naam zegt het zelf, vandaag fietsen we naar iets verrassend. Spannend! Neem dus ZEKER je FIETS mee!

Waterspelletjes

Wanneer? 26-05-2019 14u00 - 17u00

Het weer zit mee, de sfeer zit goed, we kijken stiekem al uit naar het kamp. Vandaag is onze laatste activiteit: een echte klassieker om af te sluiten!

Spijtig dat ons 3de trimester er weeral op zit. Niet getreurd, het scoutskamp komt nu wel heel dichtbij! En wie weet wat hebben we dan in petto voor jullie!

TUTUM © 2019