Welkom op onze Giver pagina

Samentrekking van Gidsen en Verkenners.

Je bent tussen 14 en 16 jaar (3de, 4de en 4de middelbaar), en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een pannenkoekenslag... het kan allemaal!

Begint het reeds te kriebelen? Heb je zin in avontuur? Sport? Spel? Tochten? Grote kampvuren? Weekendjes? Kampen? en nog zoveel meer?!

Neem dan contact op met onze giverleiding op givers@scoutswestmalle.be om snel meer te weten te komen over onze werking!

Aline

Activiteiten van de maand november 2019

Bosspel!

Wanneer? 03-11-2019 14u00 - 17u00

We trekken vandaag naar ons favoriete terrein, namelijk het bos! En dit voor ons uber-cool bosspel!

11.11.11.!

Wanneer? 09-11-2019

Tijd om ons goed hart te laten zien. Oefen dus almaar die schattige puppy oogjes (want jullie hebben wel wat oefening nodig). Meer info over uren volgt nog.

De scouts organiseert een quiz!

Wanneer? 16-11-2019
Waar? Cultureel Centrum

Deze avond organiseert het oudercomité een quiz. Hopelijk zal hier ook een giverploeg aanwezig zijn om te laten zien dat de givers eigenlijk meeeeega slim zijn! Meer info hierover komt nog via mail. (Zondag 17/11: vrij)

Quiz Scouts Westmalle

Wanneer? 16-11-2019
Waar? Cultureel Centrum, Westmalle

Quizzers, allesweters en bollebozen,

Op zaterdag 16 november 2019 is het weer tijd voor de jaarlijkse quiz, georganiseerd door Scouts Westmalle. Deze vindt plaats in het Cultureel Centrum van Westmalle, boven de bibliotheek. Je kan je verwachten aan een hapje - drankje - interessante weetjes - troostprijs - ... .

>> Praktisch <<
Wanneer: 16 november 2019
Uur: 19u30 welkom voor een hapje en een drankje - 20u00 aanvang quiz
Waar: Gemeenschapscentrum Westmalle (Sint-Jozeflei 26, boven de bib)
Wie: Quizteams met max 6 personen
Prijs: 15 euro per team (cash bij het binnenkomen of via overschrijving: BE67 8508 4119 2987)

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar quizcomité@scoutswestmalle.be met vermelding van teamnaam en hoe je graag betaalt.

Scoutieve groetjes en een stevige linker,
Het quizcomité

Stadsspel!

Wanneer? 23-11-2019
Waar? A-town

’T is tijd om eindelijk is weg te goan van die parking en noar ’t stad te trekken. Pimp ulle toal moar want Antwaarps is een weireldtoal hé! Ge zult nog wel iet ontvangen hierover.